Altijd een Bijbeltekst die bij je past
Koop in de Apple Store Koop in de Play Store

Vraag en antwoord

Unieke bijbelapp?

Bible-Fit is een unieke bijbelapp omdat je deze app kunt aanpassen aan je persoonlijke situatie. Vandaar ook de slogan: Make the Bible fit into your daily life. 
- voeg eigen gekozen bijbelteksten toe aan de thema's in de app
- verwijder thema's of voeg nieuwe thema's toe
- verplaats bijbelverzen en -verhalen tussen de thema's

Zoek je hulp voor jezelf?

Vind je het prettig om met iemand te praten over wat je bezighoudt? Kijk dan op deze site wie bij jou in de buurt een luisterend oor wil bieden. Voor directe professionele hulpverlening kun je terecht bij Korrelatie.
 

Bible-Fit op een tablet?

De app Bible-Fit is ontwikkeld voor smartphones (iOS en Android). Soms blijkt het toch mogelijk om de app te downloaden op een tablet. Ook lukt dit soms door de app te downloaden op een smartphone en daarna het apk-bestand door te sturen naar een tablet en te installeren. Op de schermresolutie na, de app wordt in een gedeelte van het scherm geplaatst, werkt de app op een deel van de tablets dan goed. Bij voldoende donaties wil Ark Mission de app ook voor tablets beschikbaar maken. Help je mee? Dat kan via de donatiepagina. Hartelijk dank.

Database?

De database van bijbelverzen en -verhalen bij de thema's is samengesteld door een werkgroep van theologiestudenten en predikanten die ook letten op de pastorale waarde van de teksten.
Tips voor verbeteringen kun je doorgeven via het contactformulier

Bijbelvertaling?

In de  Nederlandse versie van Bible-Fit vind je als bijbevertaling de Groot Nieuws Bijbel. Deze is gratis beschikbaar gesteld door het Nederlands Bijbelgenootschap.

Facebook?

Via Facebook kun je jouw gedachten en ideeën rond Bible-Fit delen. Deel je gevonden bijbelteksten met anderen en doe mee in de gesprekken over thema's en bijbelgedeelten. Zo raak je steeds meer bekend in de Bijbel en inspireer je elkaar in je geloof.