De ideale brug tussen de Bijbel en je leven.
Koop in de Apple Store Koop in de Play Store

Reviews

Echt een fijne app
Hey! Echt een fijne app is Bible-Fit! Goeie thema's met de goede Bijbelteksten erbij!
Annelise Dijksman, Giessenburg.

Leuke app!
Is ook handig voor ouderlingen, diakenen, oudsten en predikanten
Hilmar Douma.

Tip om het leven makkelijker te maken
Michelle Franssen blogt enthousiast over Bible-Fit en geeft gelijk een praktische handleiding.

Geen lange stukken
Bible-Fit is een prachtige app die je helpt om in allerlei situaties een boodschap te vinden. Geen lange stukken, maar korte krachtige woorden die rechtstreeks tot het hart spreken.
Jan Wessels (Directeur EA-EZA)

Inspirerende teksten 
Bible-Fit is een geweldige app om inspirerende bijbelteksten te vinden voor zomaar een dag.  Bovendien is het een handig hulpmiddel om je favoriete verzen overzichtelijk op te slaan.
Benjamin Mlýnek, voorzitter Ecumenical Youth Council in Europe, Praag

Zelf thema's toevoegen
Ik ben nooit zo van de bijbelapps omdat het vaak veredelde Bijbels zijn met wat extra notitie-ruimte. Maar deze app is goed, omdat je Bijbelverzen kunt zoeken op basis van een gebeurtenis of gevoel. Zonder reclame. Je kan zelf ook thema's en favoriete Bijbelgedeeltes toevoegen
Christiaan Erwich, student Religie en Levensbeschouwing, Vrije Universiteit Amsterdam

De Bijbel digitaal ontdekken

Er komen steeds meer nieuwe digitale initiatieven om de Bijbel te ontdekken. Ik juich dat van harte toe. De app Bible-Fit is daar een mooi voorbeeld van.
Arjan Lock, voorzitter raad van Arjan bestuur EO


Woorden die raken
De Bijbel is een onverslijtbaar boek, dat al eeuwen mee gaat. De bijbelapp Bible-Fit wil de Bijbel een nieuw leven geven voor mensen van vandaag. Zo blijkt de Bijbel te passen bij het leven van elke dag, door woorden die raken. Heel fijn dat deze app beschikbaar is.
ds. Arjan Plaisier, scriba Protestantse Kerk Nederland

De Bijbel binnen handbereik voor de smartphonegeneratie
Bible-Fit is een erg originele en inhoudelijk zeer sterke app. Door vanuit verschillende situaties en emoties de Bijbel te benaderen wordt de Bijbel toegankelijk gemaakt voor het dagelijks leven. Juist voor jongeren is dit een zeer waardevolle ondersteuning voor alle terreinen van hun leven. De Bijbel is nu letterlijk binnen handbereik voor de smartphonegeneratie.
Harmen van Wijnen, voorzitter College van Bestuur Christelijke Hogeschool Ede

Waarde van de Bijbel in deze tijd
De app Bible-Fit laat de Bijbel spreken in het dagelijkse leven. Aan de hand van veel herkenbare thema's ontdek ik weer de waarde van de Bijbel voor mensen in deze tijd.
Annemarie van Wittem, Heeswijk

 

Favo bijbeltekst

Wat goed dat je je favoriete Bijbelteksten zo makkelijk kunt opslaan in deze app. Snel terug te vinden, alles op een rijtje.
Piet de Goede, Amersfoort

Beste app van deze maand
Wat een leuke app is dit. Duidelijke thema's en goede bijbelteksten erbij. Als ik op de trein wacht, lees ik snel een bijbeltekst over wat ik meemaak. Leuke icons ook! De beste app die ik deze maand heb gedownload.
Nienke Verschuere, verpleegkundige, Rotterdam.